Stålhallar i SmålandFör orterna Älmhult, Markaryd och Ljungby

image

Är du och din verksamhet i behov av en stålhall?

Då är du varmt välkommen att vända dig till oss på OSW. Vi bygger stålhallar för olika ändamål – alltid med samma höga kvalitet. Med säte i skånska Osby är vi även leverantör av stålhallar för flera småländska orter såsom Älmhult, Markaryd och Ljungby. En stålhall är en stabil och långsiktig lösning och ett väldigt omtyckt alternativ för många företag, verksamheter och organisationer som har behov av mer utrymme.

Vi på OSW bygger stadiga och rejäla hallar för era unika behov!

Kanske behöver tennisföreningen an hall att spela i under vintern? Eller har företaget expanderat och behöver mer utrymme? Vi kan givetvis bygga ut er befintliga byggnad på ett smart och effektivt sätt! Med en stålhall från oss kan storlek och funktioner anpassas utefter era behov och önskemål. Hos oss kan du välja allt från standardlösningar till skräddarsydda alternativ – vi är flexibla.

När det kommer till stålhallar och stålkonstruktioner så har vi på OSW mycket att komma med! Med lång erfarenhet och bred kunskap i branschen kan vi erbjuda effektiva lösningar med de mest hållbara konstruktionerna. Noggrannhet och kvalitetstänk finns med i allt från materialval och tillverkning till leverans och montage. Vårt främsta mål är att våra kunder ska känna sig trygga med oss och vår kompetens.

Fundera över vad ni vill säga med er hall, på vilket sätt ska den vara estetiskt tilltalande? Ni väljer utseende! Färger går att variera, vi kan göra kanterna i den färg ni önskar och även elementen (väggarna) går att få i olika färger.

Har du ett företag i Småland som är i behov av en stålhall? Hör av dig till oss – oavsett om det är en industrihall, lagerlokal, sporthall, affärslokal eller ladugård ni behöver. Vi har byggt ett flertal stålhallar i bl.a. Älmhult, Ljungby och Markaryd och ser fram emot att ge dig den stålhall som just din verksamhet behöver!

ÄR DU I BEHOV AV EN NY INDUSTRILOKAL ELLER TILLBYGGNADTelefon: 070-397 66 86 Mail: linus@osw.se

Kontakta Linus Wästergård för mer information.

Vi hjälper gärna dig att bygga en stålhall

Kontakta oss