Stålhallar i SkåneFör orterna Hässleholm, Kristianstad och Höör

image

Behöver du mer plats för ditt företag? Härligt! Då kan vi stå till tjänst!

Vi på OSW bygger stabila och rejäla stålhallar för olika behov. Kanske behöver ni mer utrymme för ert lager? Eller en rymlig lokal för er affärsverksamhet? Skulle ni behöva bygga ut er byggnad och ge mer plats åt era anställda? Oavsett vilka behov och önskemål ni har så kan vi erbjuda smarta lösningar och hållbara stålkonstruktioner. Med säte i Osby är vi leverantör av stålhallar i hela Skåne, bl.a. i orterna Hässleholm, Kristianstad och Höör.

När ni anlitar oss kan det vara bra att fundera över vilket utseende ni vill att er hall ska ha. Vilken typ av byggnad är det och hur mycket ska den sticka ut? Ska den vara färgstark eller neutral? Rikligt eller sparsamt med ljusinsläpp? Ska kanterna vara i samma kulör som väggarna eller ska det vara olika kulörer? Mönstrat? Enfärgat? Alternativen är många och vi är flexibla! Vår främsta uppgift är att bygga en stålhall där ni trivs med både utsidan och insidan!

Vi på OSW har rätt kunskap och tillräckligt med erfarenhet för att kunna erbjuda moderna stålhallar av högsta kvalitet. Utan att tumma på säkerhet garanterar vi en smidig byggprocess till ett förmånligt pris för dig som kund och vi finns givetvis med under hela processen. För många verksamheter och organisationer är en stålhall ett populärt val när man behöver mer utrymme och vi har byggt ett flertal hallar runt om i Skåne, bland annat i orterna Hässleholm, Kristianstad och Höör. Så tveka inte på att ta kontakt med oss när det är dags är skapa mer plats för dig och din verksamhet. Vi anpassar storlek och funktion på byggnaden helt utifrån era behov och vi erbjuder både standardlösningar och skräddarsydda alternativ. Vi på OSW ser fram emot att hitta den bästa lösningen för just dig och ditt företag!

ÄR DU I BEHOV AV EN NY INDUSTRILOKAL ELLER TILLBYGGNADTelefon: 070-397 66 86 Mail: linus@osw.se

Kontakta Linus Wästergård för mer information

Vi hjälper gärna dig att bygga en stålhall

Kontakta oss