About Lexicon

A feature rich and highly configurable, professional Joomla theme.

OSW-HallenVi bygger enligt dina önskemål

image

Efter kundens önskemål

Vi på OSW har kunskaperna och möjligheterna som behövs för att tillverka moderna industrihallar, lagerhallar, äffärslokaler, ladugårdar mm. Våra bygglösningar är flexibla och kan anpassas efter våra kunders behov och önskemål.

Vad behöver ni?

Behöver ni helt nya lokaler eller en tillbyggnad på de redan befintliga så kan vi hjälpa er med de bästa lösningarna. Som huvudentreprenör håller vi i hela projektet, från ritning till färdig hall. Vi tillverkar själva stålkonstruktionen till byggnaderna i vår verkstad och klär sedan stålstommen med färdigisolerade väggelement. Vi bygger både kall- och varmlagerhallar, kontor inne i hallen, allt efter behov.

Du väljer utseendet

Färgerna går att variera, vi kan göra kanterna i den färg ni önskar och även elementen (väggarna) går att få i andra färger.
Vi samarbetar bra med andra byggföretag och kan därför också tillverka enskilda delar till lokaler. Exempelvis så har vi bland annat tillverkat stålstommen till Lidls affärslokaler i Halmstad och Karlstad.

Vi har byggt Paroc hallar till bland annat Lekolars lagerlokaler i Osby, Wiwood i Vittsjö, och även affärslokaler mitt i Osby centrum.

Se våra referensobjekt

Är du i behov av en ny industrilokal eller tillbyggnadTelefon: 070-397 66 86 Mail: linus@osw.se

Kontakta Linus Wästergård för mer information.

Vi hjälper gärna dig att bygga en lagerhall

Kontakta oss